Λίγα λόγια για το Σωματείο μας

Σωματείο Αυτοκινητιστών Ταξί Καλαβρύτων

Το Σωματείο Αυτοκινητιστών Ταξί Καλαβρύτων «Ο Άγιος Χριστόφορος», ιδρύθηκε το έτος 1975 και είναι ένα από τα πρώτα Σωματεία Αυτοκινητιστών Ταξί της χώρας Αποτελείται από 13 μέλη, επαγγελματίες αυτοκινητιστές και έναν επιλεγμένο στόλο αυτοκινήτων, τα οποία είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή για την ασφαλή και άνετη εξυπηρέτηση των πελατών Διατίθενται αυτοκίνητα τύπου 4χ4 ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις ειδικές συνθήκες της περιοχής, 24 ώρες το 24ωρο για 12 μήνες το χρόνο, ενώ γίνονται συνεχείς έλεγχοι σε οδηγούς και οχήματα αποκλειστικά για την ασφάλεια των επιβαινόντων.

Οι οδηγοί του Σωματείου μας, γνώστες της περιοχής, εκτός από την μεταφορά, αναλαμβάνουν και την ξενάγηση των επιβατών στα αξιοθέατα της περιοχής. (Αγία Λαύρα, Μέγα Σπήλαιο, Άγιοι Θεόδωροι, Μακελλαριά, Πλατανιώτισσα, Τόπος Θυσίας, Σπήλαια των Λιμνών, Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.

Η πιάτσα των ταξί βρίσκεται στον Σιδηροδρομικό Σταθμό των Καλαβρύτων και με ένα τηλεφώνημα στο 26920-22127 ένα από τα αυτοκίνητα του Σωματείου μας, θα είναι άμεσα κοντά σας, όποτε το χρειαστείτε και με πολύ προσιτή τιμή ο οδηγός θα σας προσφέρει τις υπηρεσίες του.  

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο